final_key_logo

Πανόραμα Δαλματικών Ακτών 6 ημέρες με Croatia

Πανόραμα Δαλματικών Ακτών - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Το Πανόραμα Δαλματικών Ακτών αναφέρεται στο εκπληκτικό τοπίο των ακτών της Δαλματίας στην Κροατία. Η Δαλματία είναι μια περιοχή της Κροατίας που βρίσκεται κατά μήκος της ανατολικής ακτογραμμής της Αδριατικής θάλασσας.

Το τοπίο της Δαλματίας είναι εξαιρετικά πανέμορφο, με κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά και παραδοσιακές πόλεις, ενώ οι ακτές περιλαμβάνουν μικρούς και μεγάλους κόλπους, νησιά και όμορφες παραλίες. Η περιοχή είναι δημοφιλής τόσο για τους τουρίστες που αναζητούν ξεκούραση και χαλάρωση σε ένα από τα πολλά θέρετρα, όσο και για εκείνους που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και την ιστορία, καθώς η περιοχή πληθώρας παλαιών πόλεων και αρχαιολογικών χώρων.

Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή μέρη στη Δαλματία περιλαμβάνουν την Σπλιτ, το Ντουμπρόβνικ, το Τρογκίρ, την Χβάρ, τη Μάκαρσκα και πολλά άλλα. Οι Δαλματικές ακτές προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού με τον συνδυασμό ιστορίας, πολιτισμού και φυσικής ομορφιάς.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος