final_key_logo

Ντουμπάι 6 ημέρες με Aegean & Emirates

*

Ντουμπάι - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Ντουμπάι είναι μια από τις επτά πολιτείες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μια από τις πιο δυναμικές και κατακτητικές πόλεις του κόσμου. Βρίσκεται κατά μήκος της ακτής του Περσικού Κόλπου και είναι γνωστή για τα ψηλά κτίριά της, τα πολυτελή θέρετρα, τα εμπορικά κέντρα και τα εντυπωσιακά αξιοθέατά της.

Μία από τις πιο διάσημες κατασκευές του Ντουμπάι είναι ο Μπουρτζ Χαλίφα, το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο, το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη και τη γύρω περιοχή. Άλλα σημαντικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Ντουμπάι Μπρονζ, το Ντουμπάι Μωρόλοντ, το Ντουμπάι Μποτανικ Κάρντεν, το Ντουμπάι Μαλ και πολλά άλλα.

Εκτός από την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, το Ντουμπάι προσφέρει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες για ψώνια, φαγητό και ψυχαγωγία. Υπάρχουν πολλά εμπορικά κέντρα, εστιατόρια πολυτελείας, παγκόσμια καταξιωμένα ξενοδοχεία και παραθαλάσσια θέρετρα που προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Το Ντουμπάι έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου για τους τουρίστες που επιθυμούν μια πολυτελή και εντυπωσιακή εμπειρία.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος