final_key_logo

Λονδίνο – Βρετανικό Μουσείο – Γουίνσδορ 5 ημέρες με Aegean

Λονδίνο - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου και μια από τις πιο διάσημες πόλεις στον κόσμο. Είναι γνωστή για την πλούσια ιστορία και πολιτισμό, καθώς και για τα αξιοθέατα της, τα οποία περιλαμβάνουν τον Λονδίνο Άγιο Παύλο, τον Πύργο του Λονδίνου, το Μπρίτζτον, το Κόβεντ Γκάρντεν, και πολλά άλλα.

Το Βρετανικό Μουσείο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή αρχαιοτήτων και τέχνης από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει εκθέματα από την αρχαιότητα, την ανατολική και δυτική τέχνη, καθώς και από την αρχαιολογία, την ανθρωπολογία και τη φυσική ιστορία.

Το Γουίνσδορ είναι μια πανέμορφη πόλη στο Κάμπριτζσαϊρ, στη νότια Αγγλία, γνωστή για το βασιλικό της παλάτι, το οποίο είναι ένα από τα πιο παλιά και μεγαλύτερα παλάτια στον κόσμο που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως επίσημη κατοικία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Η περιοχή γύρω από το παλάτι είναι γεμάτη με ιστορικά κτίρια, όμορφους κήπους και εστιατόρια, καθιστώντας το Γουίνσδορ ένα δημοφιλές τουριστικό προορισμό.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος