final_key_logo

Λονδίνο – Harry Potter 5 ημέρες με Aegean

Λονδίνο - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Το Λονδίνο έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο του Harry Potter, τόσο λόγω του συγγραφέα J.K. Rowling, που έζησε εκεί κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της σειράς βιβλίων, όσο και λόγω των πολλών τοποθεσιών που σχετίζονται με τα γεγονότα των βιβλίων και των ταινιών.

Μία από τις πιο διάσημες τοποθεσίες είναι η πλατεία King’s Cross, όπου βρίσκεται η πλατφόρμα 9¾, από όπου οι μαθητές του Hogwarts επιβιβάζονται στο Hogwarts Express. Υπάρχει ακόμη και ένας πραγματικός τοίχος στον σταθμό King’s Cross που φέρει το σήμα 9¾, όπου οι θαυμαστές μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες.

Άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες περιλαμβάνουν τον Διάδρομο του Ντιάγκον Άλευρο, το Κέντρο Πολιτισμού του Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter, όπου μπορείς να εξερευνήσεις τα σετ και τα κοστούμια από τις ταινίες, καθώς και οι περιπέτειες στην Οξφόρδη, όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές.

Το Λονδίνο είναι ένας πραγματικά μαγικός προορισμός για τους φαν του Harry Potter, καθώς μπορούν να ανακαλύψουν πολλές από τις αγαπημένες τους σκηνές και να ζήσουν τη μαγεία του κόσμου του Harry Potter σε πραγματικό περιβάλλον.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος