final_key_logo

Λίμνες Β Ιταλίας – Ελβετία 5 ημέρες

Λίμνες Β Ιταλίας Ελβετία - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Οι λίμνες της Βόρειας Ιταλίας και της Ελβετίας είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές στην Ευρώπη, γνωστή για τη φυσική ομορφιά τους και τα μοναδικά τοπία που προσφέρουν. Αυτές οι λίμνες περιλαμβάνουν τη λίμνη Κόμο, τη λίμνη Μάγερε, τη λίμνη Λουγκάνο και πολλές άλλες.

Η λίμνη Κόμο, η μεγαλύτερη από αυτές, βρίσκεται στην Ιταλία και είναι γνωστή για τα πανέμορφα χωριά που βρίσκονται κατά μήκος των ακτών της, τα οποία περιλαμβάνουν το Μπελάτζιο, το Βαρένα, και το Κομο. Οι λίμνες Βόρειας Ιταλίας προσφέρουν επίσης πληθώρα δραστηριοτήτων όπως η κολύμβηση, η πεζοπορία και οι επισκέψεις σε παραδοσιακά χωριά.

Στην Ελβετία, οι λίμνες είναι επίσης εντυπωσιακές, μερικές από τις δημοφιλέστερες είναι η Γενεύη, η Λεμάν, η Ζυρίχη και η Λουγκάνο. Η φύση γύρω από αυτές τις λίμνες είναι εξίσου εντυπωσιακή, με τα εκπληκτικά Αλπικά τοπία που τις περιβάλλουν. Οι λίμνες αυτές προσφέρουν επίσης πληθώρα δραστηριοτήτων όπως η ιστιοπλοΐα, οι εκδρομές με πλοίο και οι περιπάτοι στο φυσικό περιβάλλον.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος