final_key_logo

Κυανή Ακτή – Μονακό 5 ημέρες με Aegean

Κυανή Ακτή - Μονακό - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...


Η Κυανή Ακτή είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μέρη του Μονακό. Το Μονακό είναι ένας μικρός πριγκιπάτο στη Νότια Ευρώπη, που βρίσκεται κοντά στη Γαλλία στη Ριβιέρα της Γαλλίας. Η Κυανή Ακτή είναι το παραθαλάσσιο τμήμα του Μονακό και είναι γνωστή για τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα και τα καζίνο που βρίσκονται εκεί.

Η Κυανή Ακτή είναι επίσης γνωστή για το Γκραν Πρι του Μονακό, έναν από τους πιο διάσημους αγώνες της Φόρμουλα 1 που διεξάγεται εδώ κάθε χρόνο. Ο αγώνας πραγματοποιείται στους δρόμους του Μονακό και προσελκύει εκατομμύρια θεατές και θαυμαστές από όλο τον κόσμο.

Η Κυανή Ακτή προσφέρει επίσης μια μοναδική ευκαιρία για χαλάρωση και αναψυχή στην παραλία, καθώς και για περιπάτους κατά μήκος του παραθαλάσσιου πεζοδρομίου με θέα τη θάλασσα και τα υπέροχα γραφικά τοπία. Είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους και εντυπωσιακούς προορισμούς στον κόσμο, γνωστός για την πολυτέλεια και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος