final_key_logo

Ισλανδία 7 ημέρες με Fly Play

Ισλανδία - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Η Ισλανδία είναι μια νησιωτική χώρα στο βόρειο Ατλαντικό, γνωστή για τα εκπληκτικά τοπία της, την αγριότητα της φύσης της και τα παγωμένα της τοπία. Βρίσκεται μεταξύ της Γροιλανδίας και της Νορβηγίας, σε μια περιοχή γνωστή ως το Ατλαντικό Τρίγωνο.

Η Ισλανδία είναι γνωστή για τα ενεργά της ηφαίστεια, τους ψηλούς καταρράκτες, τις θερμές πηγές και τα γεωθερμικά πεδία της. Ταυτόχρονα, προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για παρατήρηση του φαινομένου των βόρειων φώτων, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η πρωτεύουσα της Ισλανδίας, Ρέυκιαβικ, είναι μια μοντέρνα πόλη με έντονη πολιτιστική ζωή, εξαιρετικά εστιατόρια και καφετέριες, και μια ενεργή νυχτερινή ζωή. Ωστόσο, η πραγματική ομορφιά της Ισλανδίας βρίσκεται στην εξοχή, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα τοπία των παγωμένων λίμνες, των βουνών και των γραφικών ψαροχωριών.

Τα γνωστότερα αξιοθέατα της Ισλανδίας περιλαμβάνουν τον καταρράκτη Gullfoss, τη λίμνη Jökulsárlón με τα παγόβουνα, το Εθνικό Πάρκο του Thingvellir και τον ηφαίστειο Snæfellsjökull. Η Ισλανδία είναι ένας παραδεισένιος προορισμός για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος