final_key_logo

Σκανδιναβικές Πρωτεύουσες & Νορβηγικά Φιορδ 8 ημέρες

Σκανδιναβικές Πρωτεύουσες - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Οι Σκανδιναβικές πρωτεύουσες αναφέρονται στις πρωτεύουσες των χωρών της Σκανδιναβίας, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν τη Στοκχόλμη (Σουηδία), την Όσλο (Νορβηγία), την Κοπεγχάγη (Δανία), και το Όουλου (Φινλανδία, που αν και δεν είναι αυστηρά σκανδιναβική, συχνά συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την ομάδα για λόγους γλωσσικής και ιστορικής συνάφειας).

Τα νορβηγικά φιορδ είναι εντυπωσιακά φυσικά σχηματισμένοι κόλποι που δημιουργούνται από τη διάβρωση των ωκεανικών υδάτων πάνω στη γη. Τα φιορδ συχνά περιβάλλονται από ψηλά βουνά και προσφέρουν εκπληκτικές φυσικές τοποθεσίες για εξερεύνηση. Τα φιορδ της Νορβηγίας είναι ιδιαίτερα διάσημα και πολλοί από αυτούς είναι προστατευμένοι και αναγνωρισμένοι ως Παγκόσμια Πολιτιστικά Πολυτελή Περιβάλλοντα από την UNESCO. Ορισμένα από τα πιο διάσημα φιορδ της Νορβηγίας περιλαμβάνουν τον Γκέιρανγκερφιορντ (Geirangerfjord) και τον Ντούρνταλσφιορντ (Nærøyfjord), μεταξύ άλλων.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος