final_key_logo

Ρώμη – Βατικανό 5 ημέρες με Ita

Ρώμη Βατικανό - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Η Ρώμη είναι η πρωτεύουσα της Ιταλίας και μία από τις πλέον σημαντικές πόλεις της παγκόσμιας ιστορίας, τέχνης και πολιτισμού. Είναι γνωστή για τα αρχαία μνημεία της, όπως το Κολοσσαίο, το Πανθεών, ο Πύργος των Αγίων Αγγέλων, αλλά και τα μνημεία της χριστιανικής περιόδου, όπως η Παναγία των Αγγέλων και η Παναγία των Αγίων Αποστόλων. Επιπλέον, η Ρώμη είναι η έδρα της Ρωμαϊκής Καθολικής Εκκλησίας και του Βατικανού.

Το Βατικανό είναι ένα μικρό κράτος που βρίσκεται εντός των συνόρων της Ρώμης και είναι η έδρα του Ρωμαιοκαθολικού Πατριαρχείου. Περιλαμβάνει την Πατριαρχική Βασιλική του Αγίου Πέτρου και τους Περιβόλους του Βατικανού, που είναι ένας από τους σημαντικότερους χώρους της χριστιανικής πίστης. Το Βατικανό φιλοξενεί επίσης τα Μουσεία του Βατικανού, τα οποία περιλαμβάνουν μια απίστευτη συλλογή τέχνης και αρχαιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των πολυσυζητημένων φρεσκογραφιών της Σικστίνης Καπέλας, που ζωγράφισε ο Μιχαήλ Άγγελος.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος