final_key_logo

Πολωνία 6 ημέρες με Aegean

Πολωνία - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Η Πολωνία είναι μια χώρα στην κεντρική Ευρώπη και είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο πυκνοκατοικημένες χώρες στην περιοχή. Έχει μια πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά που εκτείνεται σε αιώνες. Η πρωτεύουσα της είναι η Βαρσοβία.

Η Πολωνία είναι γνωστή για τα πολλά ιστορικά της μνημεία, συμπεριλαμβανομένου του Κάστρου του Βαρσοβία, του Κρακοβία, της Γκντανσκ, και άλλων. Επιπλέον, η Πολωνία έχει μια πλούσια παράδοση στη λογοτεχνία, τη μουσική και την τέχνη.

Το έδαφός της απλώνεται από τα βουνά των Τατρών στον νότο μέχρι τις εκτεταμένες πεδιάδες στο βορρά. Έχει επίσης πλήθος από λίμνες και δάση που προσφέρουν μοναδική φυσική ομορφιά και ευκαιρίες για αναψυχή και αθλητισμό.

Η Πολωνία έχει επίσης μια πλούσια παράδοση στη γαστρονομία, με παραδοσιακά πιάτα όπως το πιερόγκι, η κιέλμπασα και το ζούρεκ. Επιπλέον, η πολωνική βότκα, γνωστή ως “βότκα”, είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος