final_key_logo

Βαλτικές Χώρες 8 ημέρες με Air Baltic

Βαλτικές Χώρες - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Οι Βαλτικές Χώρες αποτελούν ένα γεωγραφικό και πολιτιστικό σύμπλεγμα που περιλαμβάνει τις χώρες που βρέχονται από τη Βαλτική Θάλασσα. Αυτές οι χώρες είναι η Λετονία, η Λιθουανία και η Εσθονία. Κάθε μία από αυτές τις χώρες έχει τη δική της μοναδική πολιτιστική κληρονομιά και ιστορία, αλλά και κοινά χαρακτηριστικά που συνδέουν την περιοχή.

Οι Βαλτικές Χώρες έχουν μια πολύ πλούσια ιστορία και πολιτισμό που έχει διαμορφωθεί από τις επαφές τους με διάφορους λαούς και πολιτισμούς κατά τη διάρκεια των αιώνων. Επίσης, είναι γνωστές για τη φυσική ομορφιά τους, με τα δάση, τις λίμνες και τις παραλίες τους να προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Τα πρωτεύουσά τους είναι η Ταλίν στην Εσθονία, η Ρίγα στη Λετονία και η Βίλνιους στη Λιθουανία, όλες αποτελούν πόλεις με πλούσιο πολιτιστικό και ιστορικό παρελθόν. Καθώς οι Βαλτικές Χώρες βρίσκονται στη συνάντηση διαφόρων κουλτούρων, η περιοχή αντιπροσωπεύει ένα ενδιαφέρον μίγμα πολιτισμών, που την καθιστά έναν πολύ ελκυστικό προορισμό για τους ταξιδιώτες.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος