final_key_logo

Αμάλφι & Ελληνόφωνα Χωριά 8 ημέρες Οδικώς

Αμάλφι & Ελληνόφωνα Χωριά - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Η περιοχή της Αμάλφι στην Ιταλία είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και γραφικές περιοχές της Μεσογείου. Βρίσκεται στην επαρχία της Σαλέρνο στην περιφέρεια της Καμπανίας και περιλαμβάνει μια σειρά από όμορφα χωριά που καταλήγουν στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Η περιοχή φημίζεται για τα πανέμορφα παραθαλάσσια τοπία, τα πολύχρωμα κτίρια που κρέμονται πάνω από το βράχο, τις γραφικές πλατείες και τα στενά δρομάκια.

Επίσης, υπάρχουν ορεινά χωριά στην περιοχή που προσφέρουν εκπληκτικές θέατα στη Μεσογειακή θάλασσα και το παραθαλάσσιο τοπίο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν περίπατους μέσα από τα στενά και μπορεί να επισκεφθούν πολλά ιστορικά αξιοθέατα, όπως εκκλησίες, κάστρα και μουσεία.

Ως προς τα ελληνόφωνα χωριά, υπάρχουν μερικά σημαντικά παραδοσιακά χωριά στην Ελλάδα που διατηρούν τη γλώσσα και τον πολιτισμό των προγόνων τους. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν τα χωριά της Πελοποννήσου όπως η Λευκάδα, η Καρδαμύλη, η Αρεόπολη, και η Μονεμβασιά, καθώς και άλλα όπως η Χώρα της Σύρου, η Χώρα της Νάξου, και η Χώρα της Άνδρου. Αυτά τα χωριά είναι γνωστά για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους, τα μεσαιωνικά κάστρα, τις γραφικές εκκλησίες και τα στενά δρομάκια που οδηγούν σε μικρές πλατείες με παραδοσιακά καφενεία και ταβέρνες.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος