final_key_logo

Αλσατία – Μέλανας Δρυμός 5 ημέρες με Aegean

Αλσατία Μέλανας Δρυμός - GREY MAP

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Η Αλσατία είναι μια περιοχή στην ανατολική Γαλλία, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία και την Ελβετία. Είναι γνωστή για τους γραφικούς μεσαιωνικούς οικισμούς, τα καλλιτεχνικά χωριά και τους αμπελώνες της. Η περιοχή έχει έναν ξεχωριστό πολιτισμό που συνδυάζει γαλλικές και γερμανικές επιρροές, καθώς η Αλσατία έχει ανήκει σε και τις δύο χώρες κατά διάφορα σημεία της ιστορίας της.

Ένας από τους διάσημους προορισμούς στην Αλσατία είναι η πόλη Στρασβούργο, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό γοτθικό κτίριο στη Γαλλία, τον καθεδρικό ναό του Στρασβούργου. Η Αλσατία φημίζεται επίσης για τη γαστρονομία της, με διάσημα πιάτα όπως η τάρτα φλάμπε, το κρασί Ρίσλινγκ και το Μουστάρδα της Διάσημης Πόρτζα. Επιπλέον, η Αλσατία είναι γνωστή για τα θερμά της ιαματικά λουτρά, τα οποία προσφέρουν ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία και την ευεξία.

Ο Μέλανας Δρυμός είναι ένας από τα μεγαλύτερα και πιο πυκνοκατοικημένα δάση στην Αλσατία. Προσφέρει εκτενείς διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας μέσα από τα δάση και τους λόφους της περιοχής. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία και τη φύση του δάσους, καθώς εξερευνούν τα μονοπάτια και τα τοπία που προσφέρει.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος