final_key_logo

Σπέτσες

“Το νησί των αρωμάτων”

ΣΠΕΤΣΕΣ _Το νησί των αρωμάτων_ - POST - 2024 (2)

Λίγα λόγια για την εκδρομή...

Ανακαλύψτε τη μαγεία των Σπετσών με το Papakonstantinou Travel! Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι γεμάτο περιπέτεια και χαλάρωση σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της Ελλάδας. Με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, θα ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού, θα γευτείτε την τοπική κουζίνα και θα ζήσετε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Περιγραφή

Αναχώρηση νωρίς το πρωί 6:00 από τα γραφεία μας με προορισμό το λιμάνι της Κόστα όπου θα πάρουμε φερυ μποτ ή τα θαλάσσια ταξί για να μας μεταφέρουν στο νησί των Αρωμάτων Σπέτσες.
Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το τριακοσίων ετών Αρχοντικό της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, με το μοναδικό σκαλιστό ταβάνι στη μεγάλη σάλα του, το οποίο από το 1992 λειτουργεί ως μουσείο. Θα θαυμάσουμε κειμήλια του Αγώνα, προσωπικά αντικείμενα της ηρωίδας και άλλα αξιόλογα εκθέματα. Έπειτα θα επισκεφτούμε το Μουσείο Σπετσών το οποίο στεγάζεται σε ένα επιβλητικό κτίριο, χτισμένο ανάμεσα στο 1795 και το 1798. Εδώ φιλοξενούνται αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν περισσότερα από 4000 χρόνια πολιτιστικής ιστορίας του νησιού που καλύπτουν όλες τις μορφές εκδήλωσης της τέχνης. Η υπόλοιπη παραμονή μας στο νησί έχει να κάνει με ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στα σοκάκια της Ντάπιας ή να περπατήσουμε πλάι στη θάλασσα έως το παλιό λιμάνι. Στις παραλίες της βόρειας πλευράς, που είναι και οι καλύτερες, θα φτάσετε με καΐκι ή θαλάσσιο ταξί από το λιμάνι ή με δικό σας μέσο. Πιο κοντά στο κέντρο αξίζει η παραλία της Αγίας Μαρίνας με την οργανωμένη πλαζ. Απέναντι βρίσκεται η περίφημη Σπετσοπούλα, το νησί του Νιάρχου.
Συγκέντρωση και αναχώρηση από το νησί στις 16:00 για να επιστρέψουμε στη Κόστα. Επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεση στάση.

  • Μεταφορά και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ατομικά έξοδα και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση  να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Gallery

Σπέτσες-3
19 Ιουνίου 2022 Σπέτσες-1

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος